Events

Op een unieke droomlocatie laten wij je in een leuke en ongedwongen sfeer kennis maken met maar liefst 200 singles.

Heerlijke hapjes, buffet en drank à volonté inbegrepen! Via onze originele en superleuke MatchRooms ontmoet je in kleine groepjes én in een prachtig kader toffe, gelijkgestemde singles.  Alles in een professionele en relaxte sfeer! De SingleShift MatchRooms zijn telkens anders en via een uniek concept opgesteld. Iedereen ontmoet er face-to-face 24 singles die wij op voorhand gematcht hebben via een wetenschappelijk onderbouwd model in samenwerking met Hogeschool PXL.

Daarbovenop zijn er nog twee plezante interactiemomenten gepland tussen jou en 12 andere vrijgezellen. Onze bekende event host Sofie Engelen leidt alles in goede banen! In totaal ontmoet je van de 100 SingleShifters van het andere geslacht maar liefst 36 singles persoonlijk in een gesprek!

‘s Avonds is er aansluitend een overheerlijk walking dinner en swingend dj-feestje. Hier kan je de andere 64 SingleShifters ontmoeten die we niet op voorhand gematcht hebben en waarmee je een leuk oogcontact hebt of een speciale chemie voelt. Zoek je wat rust op, dat kan tijdens een wandeling in het prachtige domein van het kasteel of in de cosy loungeruimtes.

 

Omdat wij garant staan voor kwaliteit en serieuze matchmaking zijn er slechts 100 gegeerde tickets te bemachtigen voor single dames en 100 tickets voor single heren.

First come, first serve…

We werken met een wachtlijst mocht het SingleShift event op jouw voorkeursdag uitverkocht zijn.

Aankomende Events