Wie zijn SingleShifters?

Ambitieuze creatieve en toffe professionals op zoek naar meer diepgang

SingleShift is voor de avontuurlijke, zelfbewuste no-nonsense single die op zoek is naar een gelijkgestemde partner voor een gelukkige en stabiele relatie. Onze deelnemers zijn professionals met ambities die genieten van het leven en houden van een ongedwongen datesfeer.

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Singleshift verkiest kwaliteit boven kwantiteit. In plaats van een erg uitgebreid profiel te moeten neerpennen of eindeloos door profielen te moeten bladeren, hebben wij een uniek matchingsysteem uitgedacht. Hiervoor hebben we met wetenschappelijke experts van de Hogeschool PXL samengewerkt.

Onze matchingprocedure verloopt op een speelsere, ongedwongen manier die toch een kwalitatieve matching garandeert. Een SingleShift event biedt maximaal plaats aan 200 deelnemers, 100 single vrouwen en 100 single mannen. Op die manier garanderen wij kwaliteitsvolle ontmoetingen.

In het écht in plaats van virtueel

Als SingleShifter kom je op ons event vrijgezellen tegen die je doorgaans niet via de reguliere datingsites of toevallig zal ontmoeten. SingleShifters houden niet van digitale of virtuele dates en kiezen dan ook resoluut voor ons uniek concept!

Betaalbaar, kleinschalig en véél persoonlijke ontmoetingen

Tijdens een SingleShift event organiseren wij 4 gelegenheden tussen 14u en 02u waar je andere singles kan ontmoeten. Wij nemen je bij de hand en laten de overgang van het ene onderdeel naar het andere onopvallend gebeuren. Ook tussen de activiteiten door kan je uiteraard met de andere singles op eigen initiatief contact maken!

Wij garanderen je 24 unieke ontmoetingen via onze MatchRooms tijdens het eerste gedeelte van het event. Verder kom je face-to-face in gesprek met 12 andere SingleShifters. En 64 ongedwongen ontmoetingen tijdens het vervolg met deelnemers die niet meteen in je top 36 matches vielen.

Twee leeftijdscategorieën voor optimale datebeleving 

Wij organiseren afwisselend en naargelang de wachtlijst, events voor 2 specifieke leeftijdscategorieën:

SingleShifters tussen 32 en 45 jaar

en

SingleShifters tussen 43 en 55 jaar

Dit laat ons toe een unieke meerwaarde te bieden in het huidige aanbod van activiteiten voor singles. Gericht en op maat om jou een topdag te bezorgen!

background

Interesse gewekt?