(Inschrijvingen voor dit event zijn gesloten)

Hoe verloopt een SingleShift Event?

Je hebt één van de begeerde tickets bemachtigd. Je hebt de online vragenlijst ingevuld. Onze matchmaking wordt één week voor de start van de eventdag afgerond.  

 

Je komt op de event locatie aan uiterlijk om 14u want we starten stipt! En dan…

Je bent misschien een beetje zenuwachtig en ook wel nieuwsgierig naar wat je te wachten staat en wie je gaat ontmoeten? Dat is volstrekt normaal en de andere SingleShifters voelen zich vast net zo, maar je hoeft je helemaal geen zorgen te maken!

Er is ruime parking aan de ingang, een SingleShift medewerker leidt alles in goede banen. Je wandelt naar de ontvangstruimte die duidelijk aangegeven staat. Hier meld je je aan en word je persoonlijk verwelkomd door Brenda en Ronnie, de organisatoren en bedenkers van SingleShift.

Je krijgt een badge met code die aangeeft welke 36 andere deelnemers jij straks één op één ontmoet en in welke volgorde je de twee MatchRooms doorloopt. Er zijn voortdurend hapjes en drank waar je naar hartenlust van kan genieten.

Onze host Sofie Engelen verwelkomt je en licht het verloop van de dag en avond toe zodat jij dadelijk heel ontspannen en relaxed aan je eerste persoonlijke ontmoetingen kan beginnen.

Klaar? Let the MatchRooms begin!

Een SingleShift medewerker brengt je naar één van de twee MatchRooms. Hier ontmoet jij maar liefst 24 singles face-to-face die wij vooraf via wetenschappelijke modellen met je gematcht hebben. In elk van de MatchRooms geniet je van een andere prachtige setting. Wij hebben alles voorzien zodat jij enkel en alleen jezelf hoeft te zijn! Verwacht je niet aan de cliché en saaie standaardvragen of dat je zelf het gesprek moet starten. Dankzij onze unieke SingleShift methode breken wij voor jou het ijs in no time!

Tijd voor… pauze!

Na je eerste reeks persoonlijke ontmoetingen is het tijd voor een welverdiende pauze. Je hebt vast dorst gekregen van al dat praten en zin in lekkere hapjes. Je kan wat kuieren in het prachtige domein of heerlijk vertoeven in één van de loungeruimtes. Onze SingleShift medewerkers zijn er om al je vragen te beantwoorden.

Ook tijdens dit intermezzo word je in de watten gelegd!

Sofie Engelen neemt het even over en zorgt ervoor dat je opnieuw met 6 nieuwe SingleShifters een babbeltje kan slaan.

Klaar voor de volgende reeks één op één ontmoetingen?

Je bent nu halfweg en je hebt nog enkele leuke persoonlijke ontmoetingen te goed. Volg de SingleShift medewerker naar een andere MatchRoom want we gaan meteen weer van start.

De MatchRooms zitten er misschien op, maar het is nog niet gedaan!

Dankzij de unieke invulling van een SingleShift event ga je nu nog eens 6 SingleShifters ontmoeten. Sofie legt je haarfijn uit hoe dit leuke interactiemoment verloopt.

Geniet verder in onze gezellige lounge ruimtes of ga helemaal uit de bol op de dansvloer.

Je hebt ongetwijfeld een boeiende namiddag achter de rug vol interessante kennismakingen en verrassende gesprekken. Ben je nog niet uitgepraat? Of wil je graag in contact komen met enkele van de 64 SingleShifters waar je nog niet mee kennis maakte? Geniet dan rustig verder na op het prachtige domein of in de cosy lounge ruimtes en maak verder kennis tijdens het soirée gedeelte. Onze DJ zorgt voor swingende beats en onze chef kok zorgt voor een heerlijk walking dinner buffet. Blijf dus zeker nog even hangen. Er is ook nog een late night snack voorzien vooraleer we om 2u ’s nachts de deuren sluiten.

We hebben een lijst van betrouwbare taxibedrijven in de buurt en hotels vlakbij de event locatie mocht je last minute beslissen te overnachten (op eigen kosten). Vraag onze SingleShift medewerkers en zij infomeren je graag. Opgelet! Je auto moet wel uiterlijk om 11u30 zondagmiddag van het kasteeldomein weg. Bedankt alvast voor je medewerking.

Snelle opvolging na het event

Uiterlijk 48u na het event krijg je een persoonlijke mail met de gegevens van de SingleShifters die aangegeven hebben dat ze opnieuw met je willen afspreken. Enkel als jullie allebei groen licht geven, krijgen jullie elkaars gegevens. Anonimiteit en discretie gegarandeerd!

Je SingleShift host niemand minder dan Sofie Engelen!

Sofie Engelen is presentatrice en redactrice bij StuBru. Sofie presenteerde al tal van festivals en evenementen zoals Pukkelpop, Humo’s Popquiz en Kunstbende.

In het weekend draait Sofie Engelen plaatjes met haar BFF Bies. Samen zijn ze Turntable Titties en zetten ze menig partytent op stelten met een geweldige muzikale mix van Prince, over Michael Jackson tot Netsky. Om er maar een paar te noemen.

Sofie houdt van koffie, Italië, sushi, katten, gitaren, baarden en …drummers.

Live life, love life!

Wat kan je verwachten?

Als SingleShifter kom je op ons event de vrijgezellen tegen die je niet vaak via de reguliere datingsites zou ontmoeten, zij houden niet van digitale of virtuele dates en kiezen dan ook resoluut voor ons uniek concept en directe aanpak op topniveau!

Andere kenmerken van deelnemende singles:

 • afhankelijk van het event, tussen 32 en 45 jaar of tussen 43 en 55 jaar
 • nieuwsgierig, creatief en ondernemend
 • willen hun live dating avontuur tot een succes maken
 • houden van diepgang en persoonlijk contact
 • singles met niveau die kiezen voor kwaliteitsvolle en discrete matchmaking
 • wensen een professionele omkadering
Prijs & Inhoud

Schrijf je NU in voor SingleShift

en wie weet vind jij die ene!

Slechts 199 euro om tijdens een unieke belevingsdag

100 potentiële partners te mogen ontmoeten!

Wat krijg je ook alweer allemaal voor slechts 199 euro:

 • 100 single vrouwen en 100 single mannen
 • Gegarandeerd 36 één op één persoonlijke ontmoetingen
 • Gegarandeerd 64 andere potentiële kliks
 • Een belevingsdag boordevol originele datingactiviteiten
 • Volledig dag- en avondevent (van 14u tot 2u)
 • Een BV host die alles in goede banen leidt
 • Unieke locatie
 • Gratis parking
 • Onbeperkt hapjes & drank
 • DJ met swingende beats en ruime dansvloer
 • Overheerlijk walking dinner
 • Prachtig decor
 • Late night snack
 • Singles-only netwerkevent
 • Je 1e keuze in premium live dating
 • Discrete opvolging van je matches via mail
 • Een geweldig SingleShift team tot je dienst!

Inschrijven voor dit SingleShift event op 11/11/17 kan tot uiterlijk zondag 29 oktober middernacht.

(Inschrijving voor dit event zijn gesloten)

Geef een SingleShift ticket cadeau!

Ken jij een single vrouw of single man die in één van de twee leeftijdscategorieën valt?

Ken jij iemand die een unieke dag verdient vol me-time die kan overslaan in we-time?

Ken jij een single vrouw of single man die een welgemeend duwtje in de rug waardeert?

Wil jij iemand een geweldige ervaring en onvergetelijke dag schenken?

Verras met een erg origineel cadeau en koop een SingleShift ticket!

Je kan de bestelling volledig afronden met jouw persoonlijke gegevens en de naam op het ticket personaliseren op naam van je single vriend(in), familielid, collega of sportbuddy. Jij krijgt het digitaal ticket in jouw emailbox geleverd en kan het persoonlijk overhandigen!

Locatie van de SingleShift events in 2017

Kasteel van Leeuwergem

Kasteeldreef 1, 9620 Zottegem