Over Ons

Een fijne relatie lijkt in 2017 lastiger dan ooit.

Mensen zijn vrijer, opener, gelijkwaardiger en kritischer dan vroeger – en naast alle geweldige voordelen die dat geeft, maakt het sommige dingen ook een stuk ingewikkelder.

En toch weten we allemaal dat de impact van een fijne relatie op je gevoel van geluk en succes groot is. Keer op keer blijkt uit onderzoek dat de manier waarop we ons liefdesleven vormgeven en ervaren, een enorme invloed heeft op ons geluksgevoel.

Ook Brenda en Ronnie gingen daarom actief op zoek naar een leuke partner waarmee je die unieke connectie hebt, op dezelfde golflengte zit en samen aan een gemeenschappelijke toekomst bouwt.

Afbl03

Want plots ben je single en sta je er alleen voor. De vanzelfsprekendheid van gezelschap, een gesprek en samen dingen doen is weg. Je bent een stukje van jezelf kwijt. Onzekerheid en angstig ook, want het leven als single is in Vlaanderen nog eens peperduur.

Bovendien wil je nog allerlei dingen gaan doen en deelnemen aan activiteiten maar veel van je familieleden, vrienden of collega’s hebben een relatie, kinderen en je voelt je meer dan eens het vijfde wiel aan de wagen.

Soms stoot je ook op onbegrip uit je naaste omgeving, je bent moeilijk, je wil het onmogelijke, je bent niet snel tevreden enz. Dit is althans wat Brenda en Ronnie ervaren hebben. Kwetsend want jij weet gewoon wat je wil, wat je zoekt in je levenspartner, waar je voor staat… maar door je drukke levensstijl is het niet evident om je ideale partner ‘zomaar uit het niets’ tegen te komen. En geen actie nemen is ook niet je stijl want je bent ervan overtuigd dat die partner niet ineens magisch aan je deur zal aankloppen.

Brenda en Ronnie hadden elk apart al heel wat ervaring opgedaan met wat er vandaag allemaal aangeboden wordt voor singles vooraleer ze elkaar ontmoetten via een online dating site.

Afbl04

De virtuele chat zag er veelbelovend uit en ze beslisten elkaar ‘in het echt’ te ontmoeten. Ondanks de erg goede klik in de virtuele wereld bleek die zich toch niet om te zetten in die speciale vonk die de basis vormt voor een intieme liefdesrelatie. Tijdens hun face-to-face dates bleek dat ze met dezelfde frustraties en behoeftes zaten en kwamen ze tot de conclusie dat er geen alternatief op de markt bestond waar ze zelf verder nog graag aan zouden deelnemen.

Er bestaan uiteraard heel wat initiatieven voor singles en online virtuele datingmogelijkheden maar eigenlijk wilden zij terug naar ‘de basics’. Een persoonlijke ontmoeting, oogcontact, een stem horen, elkaars energie aanvoelen, een aanraking… maar dan in een uniek, tof en ontspannen kader waar kwaliteit, integriteit en professionaliteit centraal staat. En niet in één of ander grijs café waar je aan je lot overgelaten wordt of via een gratis online platform waar je niet zeker bent of diegene met wie je aan het chatten bent wel effectief single is.

En zo werden Brenda en Ronnie geen liefdespartners maar wel zakenpartners. Zij beslisten om niet bij de pakken neer te blijven zitten en een superleuke event voor singles in de wereld te zetten waar zij zelf dolgraag aan zouden deelnemen. SingleShift was geboren.

Brenda & Ronnie