Onze Partners

Telltale (2)

Telltale is een full service communicatie bureau en zorgt voor concept, ontwerp en realisatie.

We vertalen ideeën naar heldere visuele communicatie voor zowel online, offline als in video of fotografie. Eigenzinnig en met oog voor detail. Telltale denkt graag met u mee met betrekking tot uw communicatie.
Benieuwd hoe Telltale u kan helpen met de realisatie van uw communicatie? Neem gerust vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.


Telltale   l    +32 484 43 05 54    l    info@telltale.be   l   Trekschurenstraat 144, 3500 Hasselt

logo

Rentalounge

Een feest of event organiseren en tot in de puntjes aankleden laat u best over aan professionals. Rent a Lounge zorgt voor een uniek en stijlvol concept op maat. Voor elke gelegenheid.Perfectie, klasse, kwaliteit en originaliteit zijn onze sleutelwoorden.


Rentalounge   l   +32 (0)496 75 69 17    l   info@rentalounge.be   l   Toekomstlaan 8, 2200 Herentals

woutkookt

Volgens Wout is er is maar één ding nog zaliger dan mensen uitnodigen op een etentje. En dat is de hele tijd zelf tussen je gasten aanwezig zijn. Zelf ten volle kunnen genieten van je avond thuis met familie of vrienden. Van je tuinfeest of dinertje op kantoor tot event voor een grotere groep.

Als Wout kookt hoef je geen enkel sappig verhaal te missen en kan je zelf doen waarvoor je anderen genodigd hebt: genieten!

Wout tovert gerechten om duimen en vingers bij af te likken. Ieder gerecht wordt met dagverse ingrediënten, veel liefde en een snuifje passie bereidt. Wout brengt smaakbeleving in een unieke setting op je bord.

Wout kookt  –  gezellig samen tafelend thuis, smullend en smikkelend wandelend of in buffetvorm voor grotere groepen


Wout kookt    l    +32 499 76 94 23    l    smakelijk@woutkookt.be  l  Kuringersteenweg 170, 3500 Hasselt

1314_logo_pxl_bol_witrand

Hogeschool PXL professionaliseert mensen en organisaties en draagt bij aan welvaart en welzijn.

Hogeschool PXL wil door een sterke verwevenheid van het onderwijs, onderzoek, dienstverlening en beoefening van de kunsten haar studenten, medewerkers en organisaties in co-creatie laten groeien tot excellente professionals. Dat is onze missie.

De visie van Hogeschool PXL is gebaseerd op het X-factor model van excellente professionals en excellente professionele organisaties. Deze X-factor omhelst vier statements en is het kompas dat ons allen gidst. Junior-collega’s (studenten), personeel, organisaties en onze Hogeschool PXL, wij allen creëren de toekomst.

Via PXL-Research kan u beroep doen op de know-how en ervaring van de expertisecellen die Hogeschool PXL heeft uitgebouwd op terreinen zoals toegepaste informatica, elektronica, elektromechanica, bouw, logistiek, marketing, media, toerisme, sociaal-agogisch werk, gezondheidszorg, voedselveiligheid, beeldende kunst, grafisch ontwerp, …


Hogeschool PXL   l    +32 11 77 55 55   l   pxl@pxl.be   l Elfde-Liniestraat 24, 3500 Hasselt

Leeuwergem heeft al een rijke geschiedenis achter zich. Vandaag kunnen we ons dan ook beschouwen als een “nationaal erfgoed”. Het werd geclassificeerd als Historische Residentie in 1973.

Dit charmant  Frans kasteel uit de XVII de eeuw in een groene omgeving met buitengewoon kader.

Op het einde van een één kilometer lange dreef ontdekt men een bijna vierhoekig kasteel, evenwichtig van lijn en vorm, te midden van bloemenperken, op een verhoogd stuk land, door water omringd.  Zijn elegantie wordt zowel binnen als buiten verleend door zijn Lodewijk XV-stijl. Rocailleversieringen, schelpmotieven en gebogen lijnen zijn hier overheersend. Een kleine charmante kapel op de eerste verdieping, opgedragen aan de 4 evangelisten, bevindt zich nog steeds in zijn oorspronkelijke staat als op de dag van zijn inzegening in 1764.


Kasteel van Leeuwergem  l    +32 476 44 23 68  l   info@leeuwergem.be   l  Kasteeldreef 1, 9620 Zottegem